Houten veranda

Een houten veranda - Genieten, het hele jaar door.

Met een douglas houten veranda geniet u het hele jaar door van buitenleven. 's Zomers tot in de late uurtjes onder uw overkapping genieten van een glaasje wijn en een goed boek. In het voorjaar heerlijk wegdoemelen in de warme zonnestralen die op uw veranda schijnen. En in de winter knus en gezellig onder de veranda genieten van een paar oliebollen of een lekker glühwijn. 
Hoe u ook wilt genieten, met een douglas houten overkapping geniet u het hele jaar door.

Douglas veranda met polycarbonaat 

Onze houten veranda's worden gemaakt  van douglas hout of lariks hout. Deze houtsoorten geven de veranda een mooie robuuste uitstraling, maar zorgen ook voor een warme sfeer. De overkapping van douglas of lariks hout kunnen worden uitgevoerd met polycarbonaat platen of met gelaagd veiligheidsglas. In de meeste gevallen kiest men voor een douglas veranda met polycarbonaat platen. Dit vanwege de prettige eigenschappen, zoals het lichte gewicht, het gemak van monteren en uiteraard het aantrekkelijke prijskaartje.
Wilt u ook een houten overkapping met polycarbonaat platen of veiligheidsglas? Bekijk dan al onze houten veranda's, neem contact met ons op of bezoek onze showroom.

Zelf een douglas veranda bouwen? Kies voor een bouwpakket.

Bent u zelf handig en wilt u zelf een douglas veranda maken? Dan hebben wij een aantal verschillende zelfbouw veranda's in het assortiment die als compleet bouwpakket worden afgeleverd. Samen met een duidelijke montagehandleiding is elke veranda voor de, enigszins handige, klusser goed te doen. Komt u er niet uit met de zelfbouw veranda van hout? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en kunnen we u op afstand van duidelijk advies voorzien.
Mocht u geen zin, tijd of vaardigheden hebben om zelf een overkapping te maken, dan kunnen we in bepaalde gevallen de montage ook voor u verzorgen. Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zelfbouw veranda, de verschillen in de modellen

In de basis bieden wij 2 soorten douglas veranda's aan. Een muuraanbouw veranda en een vrijstaande veranda. Dit zijn dan ook de eerste 2 verschillen in onze modellen.
Daarnaast hebben wij nog een 3-tal variaties in de overkappingen. Van een voordelige veranda in standaard maten, tot een luxe veranda die volledig op maat kan worden gemaakt.
Bekijk hier de verschillende douglas veranda's met polycarbonaat platen.

Heeft u zelf een houten onderconstructie en bent u op zoek naar een compleet polycarbonaat dak? Dan is een polycarbonaat dak, compleet met polycarbonaat platen en profielen misschien iets voor u. Bekijk hier alle dakpakketten.

Nog steeds vragen over onze houten veranda's? Of bent u nieuwsgierig geworden naar hoe de veranda er daadwerkelijk uit ziet? Kom dan gerust langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op.