Aluminium Gebogen Carport

Aluminium Carport Boog - Bescherming voor uw auto, het hele jaar door

Een aluminium gebogen carport van Nordic Veranda biedt het hele jaar door bescherming aan uw auto, uw caravan, oldtimer, boot of camper. 
Uw auto wordt niet meer bloot gesteld aan alle mooie weersinvloeden die wij in Nederland kennen. De gebogen carport beschermt uw auto in de zomer tegen de warmte van de zon en ook beschermt de carport de lak van de auto tegen de schadelijke UV-straling. In de herfst wordt uw auto beschermd tegen vallende takjes en bladeren die van de bomen af vallen. En uiteraard wordt uw auto in de winter beschermd tegen sneeuw, ijzel, hagel en vorst door de aluminium boogcarport.  

Gebogen carport bouwpakket of compleet gemonteerd?

U overweegt de aanschaf van een gebogen aluminium carport, maar u twijfelt of u de carport als bouwpakket moet aanschaffen. Vaak krijgen we de vraag of de gebogen carport zelf goed te monteren is. Dit spaart natuurlijk een hoop geld uit voor de montage.
In principe wordt de gebogen carport compleet als bouwpakket aangeleverd, waarbij zelf monteren voor de meeste mensen goed te doen is. De carport is nml. voorzien van een duidelijke montagehandleiding, ondersteund met duidelijke tekeningen. Belangrijk is wel om vooraf goed te meten en te bepalen waar staanders of muurconsoles geplaatst moeten worden. 
Wilt u geen gedoe van de montage of ziet u het zelf niet zitten om de carport te monteren? Dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Wij monteren de gebogen carports zelf op zeer regelmatige basis. Of we dat ook bij u kunnen doen, is voornamelijk afhankelijk van de locatie, de omvang van de carport en wat voor extra werkzaamheden u van ons verlangt. Hierbij kunt u denken aan het aansluiten van de hemelwaterafvoer onder de bestrating door en het terug straten van de bestaande bestrating.

Nieuwsgierig of wij ook bij u kunnen monteren? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dubbele carport of enkele carport?

Onze aluminium gebogen carport kan uitgevoerd worden in 3 verschillende modellen. Als carport met een enkele boog (CP10), als carport met een dubbele boog volledig op staanders (CP20) en als carport met een dubbele boog met een vrije overspanning (CP25).
Een enkele boog kan een maximale overspanning krijgen van 4 meter. Wenst u een bredere overspanning dan komt u terecht bij de dubbele carport. Deze variëert van 5 meter breed tot maximaal 8 meter breed als deze bij de middelste goot wordt ondersteund door staanders. Bij een carport met een vrije overspanning kunt u een maximale breedte behalen van 6 meter.

Kenmerken van de aluminium gebogen carport:

  • Standaardpakket of maatwerk;
  • Beglazing van 10 mm polycarbonaat in helder of opaal kleur => geen condensvorming onder de beplating
  • Keuze uit meer dan 200 verschillende kleuren coating;
  • Regenwaterafvoer uit het zicht, weggewerkt in de goot en door de staander;
  • Zowel vrijstaand, zijaanbouw, of kopaanbouw;
  • Volledig Nederlands fabricaat!

Nordic Veranda garandeert een correcte levering en service.

Vergunning nodig voor het bouwen van een carport?

In een aantal situaties heeft u voor het plaatsen van een carport aan de voorzijde of zichtzijde van uw woning of gebouw een lichte bouwvergunning nodig. Voor een overkapping aan de achterzijde bent u meestal vergunningvrij. Voor uw situatie en plannen kunt u contact opnemen met de afdeling bouwzaken van uw gemeente. Ook kunt u de volgende website raadplegen: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bouwregelgeving.