Bestellen en Levertijden

 

U hebt besloten om een product of een aantal producten via onze webshop te bestellen. U wilt dan natuurlijk weten hoe de bestelprocedure vanaf dat moment dan verder verloopt en wat de levertijden ongeveer zullen zijn. Hieronder zullen wij in korte lijnen uitleggen hoe de bestelprocedure in zijn werk gaat en wat de levertijden bij benadering zijn.

Bestel -en afleverprocedure

Stap 1:

U plaatst uw bestelling via onze webshop en voert uw persoonsgegevens in die nodig zijn om uw bestelling op de juiste manier te verwerken. Vervolgens gaat u door naar de betaalpagina en rond u uw bestelling af.

Bezorgkosten Nederland: 29,95 EUR

Stap 2:

U ontvangt een opdrachtbevestiging in uw mailbox. Intussen hebben wij uw bestelling ontvangen en kunnen wij uw bestelling gaan verwerken.
Binnen enkele werkdagen ontvangt u de pakbon in de mailbox. Indien u heeft gekozen voor 'achteraf betalen' ontvangt u de factuur op de dag van de levering.

Stap 3:

Er wordt nu eerst een planning gemaakt voor het transport en vervolgens plannen we uw bestelling in de werkplaats in.

Stap 4:

De planning is nu rond en wij gaan u hierover informeren door het sturen van twee e-mails. In de eerste e-mail treft u de pakbon aan van uw bestelling, met daarop de verwachtte leverdatum.  
De tweede e-mail bevat de factuur van uw bestelling. Hierop staan alle benodigde gegevens vermeld, die nodig zijn voor een correcte administratie en eventueel voor het in orde maken van de betaling.
De pakbon en de factuur zullen als bijlage zijn toegevoegd.

Stap 5:

Vlak voor de verwachte afleverdatum zult u worden geïnformeerd over een geschatte aankomsttijd waarop de chauffeur uw bestelling komt afleveren.
In enkele gevallen zult u op de dag zelf nog een sms ontvangen van de geschatte aankomsttijd.

 

Levertijden

Uiteraard bent u benieuwd naar wat de levertijden zullen zijn van bepaalde producten.
Aangezien 99% van ons assortiment volledig maatwerk producten zijn en speciaal voor u op bestelling worden samengesteld en geassembleerd, is de levertijd langer dan wat u wellicht gewend bent van een webshop die alleen “stuksproducten” levert.
Ook is het transport een beperkende factor voor een snelle levering. Onze producten zijn veelal langer dan 1700 mm en zijn in sommige gevallen erg gevoelig voor schade. Hierdoor kan het niet met een standaard pakketdienst als DHL, PostNL of DPD verzonden worden.
Wij kiezen er dan ook heel bewust voor om (bijna) alle bestellingen met speciaal vrachtvervoer te laten bezorgen, wat een correcte en schadevrije aflevering zo goed als kan garanderen.

Levertijden per productcategorie:

Aluminium profielen circa 2 - 3 weken
Polycarbonaat platen uit voorraad circa 2 - 4 weken
Polycarbonaat platen op bestelling circa 2 - 5 weken
Bovenbouw dakpakketten circa 2 - 4 weken
Douglas veranda's en overkappingen circa 3 - 5 weken
Aluminium gebogen carports circa 4 - 6 weken
Aluminium veranda's circa 4 - 6 weken

* De levertijden zijn een inschatting op basis van resultaten uit het verleden. Het kan voorkomen, door bijvoorbeeld grote drukte in het hoogseizoen, dat de levertijden iets langer zijn dan hierboven beschreven. Echter zullen wij er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk uit te leveren.

* Aan deze levertijden kunnen geen rechten worden ontleend.