Douglas Veranda Polycarbonaat - LT10X Muuraanbouw

Goedkope Douglas veranda
Geschaafd en gedroogd Douglas hout
Snelle montage
Polycarbonaat platen met 2UV bescherming
Geen maatwerk
Polycarbonaat X-structuur => Diffuus verspreid licht
Zonder gootplank en tussenbalkjes
Levertijd: circa 2 - 4 weken
€ 1.230,00

Voordelen Nordic Veranda

 •  Specialist in veranda's en overkappingen
 •  Klantvriendelijk en klantgericht
 •  Persoonlijk advies op maat
 •  Achteraf betalen mogelijk
 •  14 dagen bedenktijd
 •  Snelle en correcte levering

Douglas Veranda Polycarbonaat LT10X

U wilt een goedkope veranda met polycarbonaat, maar niet ten koste van de kwaliteit en afwerking. In dat geval hebben wij deze mooie douglas veranda bouwpakket in ons assortiment. Deze douglas veranda kenmerkt zich door hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
De overkapping met polycarbonaat platen wordt compleet geleverd als bouwpakket. Uiteraard wordt het bouwpakket veranda douglas compleet geleverd met bevestigingsmaterialen en duidelijke montagehandleiding. 

Douglas veranda op maat

De Douglas houten veranda LT10X wordt alleen op een aantal standaard maten geleverd. Hierdoor kunnen wij de productiekosten relatief laag houden, waardoor de houten overkapping met polycarbonaat platen tegen een aantrekkelijke prijs kan worden aangeboden.
Wenst u een andere maat te hebben, dan de maatvoering uit de tabel? Ook kunnen wij verschillende maatwerk veranda van douglas leveren. De Douglas Veranda Polycarbonaat - LT20 muuraanbouw en de Douglas Veranda Polycarbonaat - LT50 Muuraanbouw hebben nog een groot aantal tussenmaten. Ook kunnen deze beide houten overkappipngen exact op maat geleverd worden.

Douglas onderbouw en polycarbonaat dak

De douglas onderbouw van deze veranda bestaat uit geschaafd en voorgedroogd douglas hout. Tevens is het meeste balkhout ook nog eens uit 2 lagen met elkaar verlijmd. Al deze kenmerken zorgen er voor dat het douglas hout van deze veranda veel minder scheurvorming zal vertonen en veel minder zal krom trekken of torderen dan het standaard gebruikte versgezaagde douglas hout.
De LT10X uitvoering wordt geleverd zonder tussenbalkjes tussen de liggers en zonder gootplank. 

Het polycarbonaat dak bestaat uit 16 mm polycarbonaat platen in de kleur helder of opaal. De polycarbonaat platen zijn aan beide zijden UV-bestendig en zijn voorzien van een X-structuur.
De 16mm polycarbonaat platen worden vast gezet m.b.v. brute aluminium profielen. Deze worden aan de houten liggers vastgeschroefd, waardoor de platen ook met harde wind blijven zitten.

Meer informatie
High Lights
 1. Goedkope Douglas Veranda
 2. Breedtes: 306 / 406 / 506 / 606 / 706 / 806 cm
 3. Dieptes: 250 / 300 / 350 / 400 cm
 • Compleet bouwpakket
 • Geen zaag -en freeswerk meer nodig
 • Levertijd: circa 2 tot 4 weken
Levertijd circa 2 - 4 weken
Berzorgkosten € 29,95 door heel Nederland
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!