Douglas Veranda Polycarbonaat - LT20 Muuraanbouw

Meest verkochte Douglas veranda
Geschaafd en gedroogd Douglas hout
Eenvoudige montage
Staanders 12x12 of 14x14 cm
Maatwerk mogelijk
3-wandig polycarbonaat - 2UV bescherming
Ook verkrijgbaar met warmtewerend polycarbonaat
Profielen in brut aluminium
Levertijd: circa 2 - 4 weken
€ 1.200,00

Voordelen Nordic Veranda

 •  Specialist in veranda's en overkappingen
 •  Klantvriendelijk en klantgericht
 •  Persoonlijk advies op maat
 •  Achteraf betalen mogelijk
 •  14 dagen bedenktijd
 •  Snelle en correcte levering

Douglas Veranda Polycarbonaat LT20

Deze Douglas houten veranda is verreweg de meest populaire veranda die wij in ons assortiment hebben. Door de zeer complete uitvoering van deze veranda, met materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit, is deze douglas houten overkapping een aanrader voor een ieder die wil genieten van een houten veranda met polycarbonaat tegen een aantrekkelijke prijs.
De Douglas veranda polycarbonaat - LT20 muuraanbouw wordt compleet als veranda bouwpakket aangeleverd. Hierbij worden uiteraard een duidelijke handleiding bijgeleverd, evenals alle benodigde boortjes en bitjes.

Douglas veranda op maat

Wilt u de douglas veranda voor een voordelige prijs hebben, kijk dan of u uit de voeten kunt met 1 van de vele standaard maten die deze veranda van douglas hout te bieden heeft. Wilt u de veranda toch liever volledig op maat geleverd hebben? Uiteraard is dat bij dit type ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. 

Douglas onderbouw en polycarbonaat dak

Het balkhout van deze douglas veranda bestaat bijna volledig uit 2-laags verlijmd geschaafd en gedroogd balkhout. Hierdoor wordt de natuurlijke werking van het hout behoorlijk verminderd. Kromtrekken, torderen en scheurvorming kunnen hierdoor niet geheel worden voorkomen, maar wel voor een groot deel.
De LT20 Muuraanbouw veranda heeft, in tegenstelling tot de LT10X veranda, als extra afwerking een gootplank en tussenbalkjes tussen de liggers. Dit geeft de overkapping een mooie en afgewerkte uitstraling.

Het dak van de houten overkapping bestaat uit 16 mm polycarbonaat platen. Standaard heeft u keuze uit de 3-wandige polycarbonaat plaat van Lexan Thermoclear in de kleur Helder of Opaal. Door deze structuur heeft u een zeer mooie lichttransparantie.
Tegen een kleine meerprijs kan de veranda ook uitgevoerd worden met een warmtewerende polycarbonaat plaat.

De profielen zijn in de kleur Brute aluminium. Dit geeft de veranda een stoere en enigszins industriële uitstraling. De profielen worden aan de houten balken vast geschroefd. Hierdoor hebben de polycarbonaat platen geen kans meer om weg te waaien bij een stevige wind.

Meer informatie
High Lights
 1. Maatwerk Douglas veranda
 2. Warmtewerend polycarbonaat mogelijk
 3. Schroefprofielen in onbehandeld aluminium
 • Compleet bouwpakket
 • Geen zaag -en freeswerk meer nodig
 • Levertijd: circa 2 tot 4 weken
Levertijd circa 2 - 4 weken
Berzorgkosten € 29,95 door heel Nederland