In verband met extreme drukte kan het voorkomen dat u iets langer op een reactie (telefonisch of via e-mail) moet wachten dan u gewend bent. Wij hopen hiervoor op uw begrip

Aluminium Veranda - Piazza Polycarbonaat

Zeer hoge kwaliteit en perfecte afwerking
Variabele hellingshoek
Maatwerk is gratis
Maximaal 4000 mm diep
Tot maximaal 6000 mm vrije overspanning
Nederlands product

Levertijd: circa 3 - 4 weken(Door extreme drukte en Coronamaatregelen, kunnen levertijden iets langer zijn dan u gewend bent)
€ 985,00

Maximaal 250 tekens

Voordelen Nordic Veranda

 •  Specialist in veranda's en overkappingen
 •  Klantvriendelijk en klantgericht
 •  Persoonlijk advies op maat
 •  Achteraf betalen mogelijk
 •  14 dagen bedenktijd
 •  Snelle en correcte levering
 •  Fysieke showroom in Drachten

Aluminium Veranda - Piazza

De aluminium veranda Piazza is een een zeer luxe, kwalitatieve en stijlvolle aluminium overkapping. Deze veranda is zeer volledig en heeft een zeer hoogwaardige kwaliteit. De aluminium profielen zijn voorzien van een poedercoating volgens Qualicoat norm. Deze lak is zeer onderhoudsarm en heeft geen nabehandeling nodig. Bij de veranda Piazza zijn er nauwelijks schroeven van montage zichtbaar.

Aluminium veranda met polycarbonaat

Deze aluminium veranda heeft een dak van 16 mm polycarbonaat platen. Deze platen zijn licht van gewicht, maar zijn toch zeer slagvast. 
Door het gebruik van polycarbonaat platen in deze aluminium veranda, kan deze goot tot wel 6 meter vrij overspannen, zonder dat er een staander in het midden moet komen. Vraag altijd naar de technische mogelijkheden.

Meer informatie
High Lights
 1. Variabele hellingshoek
 2. Gratis op maat gezaagd
 3. Maximale diepte 4000 mm
 4. Tot 6000 mm vrije gootoverspanning
Levertijd circa 3 - 4 weken(Door extreme drukte en Coronamaatregelen, kunnen levertijden iets langer zijn dan u gewend bent)
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!