Douglas Veranda Polycarbonaat - LT20V Vrijstaand

Geschaafd en gedroogd Douglas hout
Staanders 12x12 of 14x14 cm
Eenvoudige montage
Maatwerk mogelijk
3-wandig polycarbonaat - 2UV bescherming
Ook verkrijgbaar met warmtewerend polycarbonaat
Profielen in brut aluminium
Levertijd: circa 2 - 4 weken
€ 1.505,00

Voordelen Nordic Veranda

 •  Specialist in veranda's en overkappingen
 •  Klantvriendelijk en klantgericht
 •  Persoonlijk advies op maat
 •  Achteraf betalen mogelijk
 •  14 dagen bedenktijd
 •  Snelle en correcte levering

Douglas overkapping met polycarbonaat LT20V 

Ontspan heerlijk achter op uw tuin onder deze douglas veranda met polycarbonaat platen. Het douglas hout (geschaafd en gedroogd) geeft deze tuinoverkapping een mooie, natuurlijke en rustige uitstraling. Doordat het dak bestaat uit polycarbonaat platen, krijgt u een mooie lichte zithoek met een open karakter. De douglas overkapping kan met een heldere, melkwitte of warmtewerende polycarbonaat plaat worden uitgevoerd.
Het geheel wordt compleet als zelfbouw bouwpakket veranda geleverd. Door de bijgeleverde montagehandleidingen is het monteren een eenvoudig klusje en kunt u snel van uw veranda genieten.

Douglas veranda op maat

De vrijstaande overkapping met polycarbonaat kan op een groot aantal standaard maten geleverd worden. Maar tegen een kleine meerprijs kan de LT20V douglas veranda ook op maat geleverd worden. Alle materialen worden dan al voor u op de juiste lengte en breedtematen ingekort. Ook de infrezingen zitten dan al op de juiste positie. 
Wenst u dus een voordelige maatwerk veranda met polycarbonaat platen, dan kiest u dus voor de Douglas veranda polycarbonaat LT20V.

Douglas onderbouw en polycarbonaat dak

Het balkhout van deze douglas veranda bestaat bijna volledig uit 2-laags verlijmd geschaafd en gedroogd balkhout. Hierdoor wordt de natuurlijke werking van het hout behoorlijk verminderd. Kromtrekken, torderen en scheurvorming kunnen hierdoor niet geheel worden voorkomen, maar wel voor een groot deel.
De LT20V vrijstaande overkapping heeft als afwerking aan beide zijden een gootplank. Ook zitten er zowel aan de hoge als de lage zijde tussenbalkjes bij.

Het dak van de houten overkapping bestaat uit 16 mm polycarbonaat platen. Standaard heeft u keuze uit de 3-wandige polycarbonaat plaat van Lexan Thermoclear in de kleur Helder of Opaal. Door deze structuur heeft u een zeer mooie lichttransparantie.
Tegen een kleine meerprijs kan de veranda ook uitgevoerd worden met een warmtewerende polycarbonaat plaat.

De profielen zijn in de kleur Brute aluminium. Dit geeft de veranda een stoere en enigszins industriële uitstraling. De profielen worden aan de houten balken vast geschroefd. Hierdoor hebben de polycarbonaat platen geen kans meer om weg te waaien bij een stevige wind.

Meer informatie
High Lights
 1. Maatwerk Vrijstaande Douglas veranda
 2. Warmtewerend polycarbonaat mogelijk
 3. Schroefprofielen in onbehandeld aluminium
 • Compleet bouwpakket
 • Geen zaag -en freeswerk meer nodig
 • Levertijd: circa 2 tot 4 weken
Levertijd circa 2 - 4 weken
Berzorgkosten € 29,95 door heel Nederland

File Downloads

Handleidingen
pdf
(Grootte: 1.6 MB)
Montagehandleiding voor de Douglas onderbouwconstructie vrijstaand
pdf
(Grootte: 1.1 MB)
Montagehandleiding voor het polycarbonaat dakpakket Trend vrijstaand