Polycarbonaat dak

Polycarbonaat dak

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Polycarbonaat Dak Compleet - LT20 Muuraanbouw
  1. Compleet polycarbonaat dak op maat
  2. Warmtewerend polycarbonaat mogelijk
  3. Schroefprofielen in onbehandeld aluminium
  • Compleet bouwpakket
  • Geen zaagwerk meer nodig
  • Levertijd: circa 2 tot 4 weken
  € 580,00

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Polycarbonaat dak

U gaat zelf een houten veranda of overkapping maken en u wilt daar een polycarbonaat dak op hebben. Maar welke materialen bent u nu allemaal nodig om de overkapping met polycarbonaat platen zelf goed te monteren? 
U kunt natuurlijk alle materialen los bij elkaar zoeken, maar wij bieden u ook verschillende polycarbonaat dak compleet aan. In deze pakketten zitten dan alle materialen die u nodig bent voor het maken van uw dak overkapping. Dit bespaart u veel tijd en bent er zeker van dat u geen materialen vergeet te bestellen die belangrijk zijn voor uw afdak met polycarbonaat platen.

Polycarbonaat platen en profielen

In onze polycarbonaat daksystemen zitten alle polycarbonaat platen en profielen die u nodig heeft voor uw overkapping of veranda. Maar ook alle bijbehorende bevestigingsmaterialen, tapes, kit en montagehandleidingen zitten in compleet polycarbonaat dakpakket.
U heeft bij ons keuze uit een aantal bovenbouw polycarbonaat dakpakketten, waarbij verschil zit in type polycarbonaat plaat, aluminium profielen, muuraanbouw of vrijstaand. De pakketten zijn er in vele standaard maten, maar ook maatwerk is mogelijk (uitgezonderd polycarbonaat dak LT10X).