Boog Carport

Boog Carport

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Boog Carport CP25 - Dubbel boog vrije overspanning
  1. Dubbele boog, maximale breedte 6000 mm
  2. Zowel vrijstaand als muuraanbouw te monteren
  3. Vrije overspanning tot max. 6000 mm
  4. Voorzien van CE-Keurmerk
  • Compleet bouwpakket
  • Geen zaagwerk meer nodig
  • Levertijd: circa 4 tot 6 weken
  € 6.360,00

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium Boog Carport

Met een aluminium gebogen carport is uw auto het gehele jaar door bechermd tegen verschillende weersinvloeden die wij in Nederland hebben. Zo wordt de laklaag van uw auto beschermd tegen de schadelijk UV-straling in het zonlicht. Heeft u geen last meer van vallende bladeren en takken op uw auto en hoeft u uw autoruiten uiteraard niet meer te krabben bij vorst, sneeuw en hagel.
De carport boog is daarmee een aangename aanvulling op uw leefgenot, waarvan u dan ook veel plezier van zult ondervinden.

Dubbele carport of enkele boog carport

Heeft u een groot perceel waar 2 auto's op geparkeerd kunnen worden? Wilt u een enkele carport voor 1 auto of wilt u misschien samen met de buren een dubbele carport aanschaffen? Wij hebben altijd een gebogen aluminium carport die past bij uw wensen.
In de meeste gevallen leveren en/of monteren wij een enkele gebogen carport. Maar ook een dubbele carport met dubbele boog behoort tot de mogelijkheden. Deze is zelfs met een vrije overspanning tot 6 meter te verkrijgen.

Carport Friesland - Kom naar de showroom in Drachten

Bent u op zoek naar een carport in Friesland? Kom dan naar onze showroom in Drachten. Hier hebben wij modellen staan van zowel de gebogen aluminium carport, maar ook van carports met een recht hellend dak in zowel aluminium als hout.
Kom vrijblijvend langs en laat u informeren over de mogelijkheden voor een carport.