Douglas Veranda

Douglas Veranda
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Douglas Veranda

Houten veranda bouwpakket

U wilt graag meer genieten van het buitenleven. Niet alleen als het prachtig mooi weer is en 25 graden, maar ook als er een klein regenbuitje valt, of als de temperatuur iets minder aangenaam is. Met een een Douglas houten veranda bouwpakket maakt u uw wens snel werkelijkheid.
Maak snel, eenvoudig en voordelig uw eigen douglas veranda en geniet maximaal van het buitenleven.

Houten veranda aan huis of vrijstaande tuinoverkapping?

Wilt u een houten veranda aan huis of wilt u uw overkapping met polycarbonaat liever vrij in de tuin hebben staan? Voor beide opties hebben wij diverse modellen overkappingen in ons assortiment. Bepaal voor u zelf wat voor kwaliteit polycarbonaat dak u wilt en hoe de afwerking van de profielen moet zijn en selecteer vervolgens de gewenste douglas veranda overkapping.

Douglas veranda op maat

Bij al onze douglas veranda bouwpakketten kunt u kiezen uit een groot aantal standaard maten. Vaak is er wel een maatvoering die voor u geschikt zal zijn. Mocht u echter uw houten veranda exact op maat willen hebben, omdat deze bijvoorbeeld tussen 2 bijkeukens in komt te staan? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen alle douglas overkappingen exact op maat maken (met uitzondering van Douglas Veranda LT10X). Tegen een kleine meerprijs worden dan alle balken, polycarbonaat platen en aluminium profielen exact voor u op maat gemaakt.