In verband met extreme drukte kan het voorkomen dat u iets langer op een reactie (telefonisch of via e-mail) moet wachten dan u gewend bent. Wij hopen hiervoor op uw begrip

Aluminium Veranda

Aluminium Veranda

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Aluminium Veranda - Stanza
  1. Dakbeglazing: 16 mm polycarbonaat
  2. Variabele hellingshoek 6 tot 12 graden
  3. Gratis op maat gezaagd
  4. Maximale diepte 3500 mm
  5. RAL9001, RAL7016 of Sepia
  € 1.090,00

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium Overkapping

Met een aluminium veranda van Nordic Veranda geniet u op ieder gewenst moment van het buitenleven. 's Avonds zit u langer onder uw aluminium veranda, terwijl het buiten al een stuk frisser begint te worden. Maar zelfs in de winter of in het voor -of najaar kunt u al snel genieten van uw alumnium terrasoverkapping.
De aluminium overkapping zorgt niet alleen voor meer en langer plezier van het buitenleven, maar geeft ook de nodige bescherming aan eventueel geschilderde kozijnen. 

Glazen overkapping

Een aluminium veranda kan uitgevoerd worden met zowel polycarbonaat als met een glasdak. Veelal kiest men voor de uitvoering met polycarbonaat door de aantrekkelijke prijzen. Maar zoekt u een aluminium overkapping met glas, dan kunnen wij dat uiteraard voor u verzorgen.
Een aluminium veranda met glasdak heeft als groot voordeel het open karakter. Door het helder glas wordt u nog meer met de natuur verbonden dan met polycarbonaat. Ook kunt u in de winter en in het vroege voorjaar al genieten van uw glazen veranda, zodra er een klein zonnetje op staat.

Aluminium veranda - Prijs of kwaliteit?

U bent op zoek naar een aluminium veranda. Maar wat kost nou eigenlijk een aluminium veranda? Dit is een vrij lastige vraag om meteen te beantwoorden. De prijs van een aluminium veranda hangt natuurlijk vooral samen met de grootte van de veranda. Maar de kwaliteit en afwerking van de aluminium overkapping spelen hier ook een erg grote rol in. Goedkoop en een hele goede kwaliteit en hoge afwerkingsnormen gaan in dit geval niet goed samen.
Wij kiezen er voor om alleen maar aluminium veranda's aan te bieden die van zeer hoge kwaliteit zijn, waarbij maatwerk vanzelfsprekend en gratis is en die makkelijk te monteren zijn. 

Aluminium Veranda bekijken? Kom naar onze showroom in Drachten

Nordic Veranda heeft verschillende aluminium veranda's in de showroom opgesteld. Van eenvoudig en voordelig geprijsd tot zeer luxe en perfect afgewerkt.
Ook kunnen we u de verschillen in aluminium veranda's goed laten zien en kunnen we samen met u bekijken welke aluminium veranda het beste bij uw wensen past.