In verband met extreme drukte kan het voorkomen dat u iets langer op een reactie (telefonisch of via e-mail) moet wachten dan u gewend bent. Wij hopen hiervoor op uw begrip

Aluminium Veranda - Piazza Glas

Zeer hoge kwaliteit en perfecte afwerking
Variabele hellingshoek
Maatwerk is gratis
Nederlands product
Maximaal 3210 mm diep
Levertijd: circa 3 - 4 weken(Door extreme drukte en Coronamaatregelen, kunnen levertijden iets langer zijn dan u gewend bent)
€ 1.265,00

Maximaal 250 tekens

Voordelen Nordic Veranda

 •  Specialist in veranda's en overkappingen
 •  Klantvriendelijk en klantgericht
 •  Persoonlijk advies op maat
 •  Achteraf betalen mogelijk
 •  14 dagen bedenktijd
 •  Snelle en correcte levering
 •  Fysieke showroom in Drachten

Aluminium Veranda - Piazza

De aluminium veranda Piazza is een een zeer luxe, kwalitatieve en stijlvolle aluminium overkapping. Deze veranda is zeer volledig en heeft een zeer hoogwaardige kwaliteit. De aluminium profielen zijn voorzien van een poedercoating volgens Qualicoat norm. Deze lak is zeer onderhoudsarm en heeft geen nabehandeling nodig. Bij de veranda Piazza zijn er nauwelijks schroeven van montage zichtbaar.

Aluminium veranda met glas

Deze aluminium veranda is uitgevoerd met een glasdak. Dit geeft de veranda een mooie, luxe uitstraling. Doordat de aluminium overkappping is uitgevoerd met glas, geniet u al in het vroege voorjaarszonnetje van een heerlijk kopje koffie in uw tuin.

Aluminium overkapping kopen? Laat u informeren in onze showroom in Drachten

Kom gerust eens langs in onze showroom in Drachten. Hier kunnen wij u van alles vertellen over verschillende soorten aluminium veranda's. Ook kunnen wij informeren over voor en nadelen van een aluminium veranda met glas t.o.v. polycarbonaat platen

Meer informatie
High Lights
 1. Dakbeglazing: 44.2 gelaagd veiligheidsglas
 2. Variabele hellingshoek
 3. Gratis op maat gezaagd
 4. Maximale diepte 3210 mm
 5. Zeer luxe uitstraling
Levertijd circa 3 - 4 weken(Door extreme drukte en Coronamaatregelen, kunnen levertijden iets langer zijn dan u gewend bent)